Sve O Atf Profesionalnoj Mašini Za Zamenu Ulja

ATF Profesionalna mašina je uređaj koji je razvijen i dizajniran na osnovu praktičnog iskustva u oblasti dinamičke promene ATF ulja i potražnje na tržištu. Uređaj ima automatski sistem kontrole protoka ulja tokom dinamičke promene, zahvaljujući čemu je broj aktivnosti neophodnih tokom dinamičke promene znatno smanjen. Održavanje automatskog menjača nikada nije bilo efikasnije i lakše.

Nakon pokretanja procesa, uređaj automatski menja protok ulja, prilagođavajući se uslovima rada menjača vozila na takav način da je zamena ulja brza i efikasna, bez obzira na razliku u pritisku ili temperaturi. Zbog toga nije potrebno ručno proveratvati pritisak.

Pored toga, uređaj proverava da li su količina novog ulja i prostor u starom rezervoaru za ulje dovoljni za postupak zamene. U skladu sa ideologijom Ravenola, menjač obezbeđuje kvalitet na najvišem nivou. Okuplja sve najbolje karakteristike uređaja proizvedenih od konkurentskih kompanija. 

Kako izgleda kućište ATF mašine?

Uređaj omogućava lako uklanjanje starih i novih rezervoara za ulje. Komplet sa uređajem uključuje prošireni set adaptera za dinamičku zamenu, koji uključuje osnovne konektore i, između ostalih, adapteri za DSG, MPS6, Powershift, Aisin Warner i DP0 (okrugli).

Napajanje 12-15 vati jedmosmerne struje osigurava mobilnost i mogućnost dinamičke zamene bez obzira na električnu mrežu. Veliki, jasni ekran od 5 inča u boji obezbeđuje kvalitetnu čitljivost i jednostavnost upotrebe uređaja. S obzirom na to da je napravljen pomoću nove tehnologije, osetljiv je na pritisak, što obezbeđuje pouzdanost, čak i kada se njima rukuje prljavim ili mokrim rukama. Zahvaljujući ugrađenom temperaturnom senzoru, uređaj stalno prikazuje temperaturu ulja u menjaču na displeju dok je povezan sa automobilom. Uređaj koristi pumpu koja je sposobna da regeneriše pritisak od 6 bara, što omogućava dinamički postupak zamene, bez obzira na to gde je uređaj povezan, čak i u slučaju delimično začepljenih elemenata sistema za hlađenje menjača. Kapacitet pumpe je 6,6 litara u minuti, što čini dinamičan postupak zamene brzim i efikasnim. 

Funkcije uređaja ATF mašine

  1. primena deterdženta – omogućava primenu posebnog hemijskog sredstva koja će povećati agresivnost procesa ispiranja,
  2. pražnjenje ulja – uređaj omogućava ispuštanje ulja iz menjača, npr. pri proveri nivoa ulja nakon završetka procesa dinamičke promene, i dodatno prikazuje količinu ispražnjene tečnosti,
    dodavanje ulja – omogućava
  3. dodavanje ulja u menjač, dok prikazuje dodatu količinu,
  4. ispiranje – uređaj ima efikasni sistem filtriranja gde odvaja čvrste zagađivače od sistema automatskog menjača; osim toga tu je i mogućnost programiranja vremena ispiranja,
  5. dinamička razmena – automatski izvodi postupak, kontrolišući količinu prenetog ulja.

Termalni štampač štampa podatke iz radionice (uskladištene u memoriji uređaja), podatke o vozilu, količinu nanetog ulja, vreme ispiranja, odabranu vrstu ulja i količinu ispražnjenog i dodatog ulja.

Lista najvažnijih odlika ATF mašine

  • napon napajanja je 12V jednosmerne struje,
  • visina širna i dužina su u dimenzijama 120/60/40,
  • kontrolna tabla od 5 inča, ekran u boji osetljiv na dodir,
  • automatska regulacija protoka ulja tokom dinamičke promene,
  • maksimalni radni pritisak je 6 bara,
  • maksimalni protok pumpanja ulja mašine je 6,6 litara u minuti,
  • maksimalna težina rezervoara za ulje je 2×50 kilograma,
  • termalni štampač,
  • gustina ulja se može menjati,
  • može se dodavati deterdžent, prazniti ulje, dodavati ulje, ispirati i dinamički menjati ulje,
  • uređaj skladišti podatke o radu u memoriji, kao i vozilu.

Naručite svoju ATF mašinu i postanite deo uspešnog tima koji nudi najefikasniju zamenu ulja.

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button