NOVO U PONUDI – RAVENOL MARINSKA ULJA

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH je vodeći proizvođač marinskih ulja i maziva, i zvanični snabdevač dobro poznatog Maltese proizvođača, Chaudron.

RAVENOL Outboard Oil, koristeći specijalno odabrana bazna ulja i aditiva, je formulisan posebno za pomorsku upotrebu i poboljšava kvalitet i pouzdanost mnogih  vanbrodskih motora.

Ovi proizvodi su doneli RAVENOL brendu u veliku popularnost širom sveta, a od 2006. godine Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH je bio tehnički partner Andre Schurle i njegovog tima Nemačke Racing, koji se spešno takmiče na unutrašnjim plovnim putevima u Evropi, Centralnoj Americi i na Dalekom istoku . U ovoj seriji, tim je bio Formule 2 šampion Evrope 2007.

U Formuli Mercuri (ranije Formula 4), Team Germani Racing, sa vozačem Stefan Hagin, dominirao 2009 Vorld Cup.

Pored Team Germani Racing, koji su jedini profesionalni  racing team u Nemačkoj, RAVENOL se bavi više od 20 međunarodnih timova u pomorskom svetskom prvenstvu Formule 1.

Bliska saradnja sa tim Nemačka Racing omogućava RAVENOL testiranje proizvoda pod najekstremnijim uslovima tokom trke, i za proizvodnju maziva koja daleko prevazilaze najnovije zahteve savremene brodskih motora.

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button