O sigurnosti kvaliteta

slika

Premium kvalitet 

Naši visokokvalitetni proizvodi su "Made in Germany" i proizvedeni su od strane naših motivisanih i kvalifikovanih zaposlenih u skladu sa smernicama našeg integriranog sistema upravljanja kvalitetom.

Međunarodni priznat sistem upravljanja kvalitetom u srcu naše kompanije osigurava da je kvalitet naših proizvoda dosledno visokog standarda. Zahvaljujući našoj sertifikaciji u skladu sa IATF 16949, u mogućnosti smo zadovoljiti najviše zahtjeve automobilske industrije. Ovo takođe uključuje našu sertifikaciju u skladu sa DIN EN ISO 9001. Poseban značaj stoga se primjenjuje na dokumentaciju, orijentisanih procesa i naših odnosa sa dobavljačima. Stalna analiza i poboljšanje ovih procesa uzima se zdravo za gotovo i može se koristiti na bilateralnom nivou od strane nas i naših klijenata. Naša sertifikacija u skladu sa DIN EN ISO 14001 potvrdjuje da ispunjavamo zahteve sigurnog, zdravstvenog orijentisanog i radnog okruženja usmjerenog na performanse, i da smo prikladno svjesni zaštite životne sredine. Kvalitet naše testne laboratorije redovno se proverava i potvrđuje, što dokazuje naša akreditacija u skladu sa DIN EN ISO / IEC 17025.

Naše smernice za kvalitet su osnovna komponenta naše korporativne filozofije, koja je dopunjena RAVENOLom Održivost / Kodeks ponašanja

Naš dosledan visok kvalitet zadovoljava zahteve i specifikacije automobilske industrije širom sveta, a međunarodna saglasnost vodećih OEM-ova (Original Ekuipment Manufacturer) potvrđuje visok kvalitet proizvoda RAVENOL.

OEM odobrenja za RAVENOL:
RAVENOL proizvodi nose odobrenje mnogih svetskih proizvođača motora, kao što su Daimler, Chrisler, VV, BMV, Porsche, MAN, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steir Motors, Cummins, kao i mnogi drugi. Naši proizvodi su takođe navedeni u API (American Petroleum Institute) i NMMA (National Marine Manufacturers Association), a RAVENOL proizvodi su takođe prisutni na godišnjoj listi koju je proizvela DEKRA. U motociklistima, naše ulja Racing kartona nose potpunu sertifikaciju i odobrenje od upravnog tijela, FIA-CIK.