RAVENOL ATF SP-IV RR

Pakovanje:
1 L
  • Šifra: 1211138-001-01-999
  • Cena: 1500,00 RSD
Odobrenja: 
Hyundai 00232-19052 Hyundai 04500-00117 Hyundai EQUUS Hyundai GENESIS Hyundai GENESIS Coupe KIA MOHAVE KIA QUORIS
Firma:
Autokuća ANNUS d.o.o.
Adresa:
Vareška br. 18-22, 24000 Subotica
Tel.
E-mail:
office[at]ravenol.rs
RAVENOL ATF SP-IV RR 1 L- 1211138-001

RAVENOL ATF SP-IV RR je sintetički ATF (tekućina za automatski mjenjač), dizajniran na bazi visokokvalitetnih hidrokrek ulja s posebnim aditivom i inhibicijom s izvrsnom termičkom i oksidacijskom stabilnošću i faktorima adhezije koji osiguravaju savršenu funkciju automatskog mjenjača .

RAVENOL ATF SP-IV RR pokazuje izvrsna svojstva protoka na niskim temperaturama.

RAVENOL ATF SP-IV RR je nova generacija ATF-a (automatski menjač-tečnost) za 8-stepene automatske menjače Hyundaija i KIA-e. Jamči maksimalnu zaštitu od trošenja u svakom radnom stanju.
Napomene o primjeni

RAVENOL ATF SP-IV RR je posebno razvijen za 8-stepene automatske mjenjače Hyundaija i KIA-e. Slijedite preporuke proizvođača.
Karakteristike

RAVENOL ATF SP-IV RR nudi:

    Vrlo dobra svojstva maziva, čak i pri niskim zimskim temperaturama
    Visok, stabilan indeks viskoznosti
    Visoka termička i oksidativna stabilnost
    Izvrsna zaštita od habanja, korozije i pjene
    Izvrsna konzistencija koeficijenta trenja
    Izvrsna rashladna svojstva

RAVENOL specijalna tečnost za prenos poseban je razvoj za specijalne zupčanike i ne može se odabrati na osnovu tehničkih parametara (viskoznost itd.). Stoga je donesena odluka da se ne daju tehnički podaci. Napomena: RAVENOL posebna tečnost za menjač primenjuje se isključivo pod originalnim brojem, kako je navedeno u informacijama o proizvodu. Niste sigurni u ispravnu tečnost za menjač, ​​možete pitati svoju garažu ili prodavca automobila u vezi sa originalnim tipom i brojem OEM opreme ili se obratiti našim savetnicima. Mora biti naveden VIN kod (identifikacijski broj vozila) vašeg vozila. Pogrešna primjena RAVENOL specijalne tečnosti za prenos može dovesti do neispravnosti problema sa prebacivanjem mjenjača, povećane potrošnje goriva, neželjenog ponašanja kod klizanja, itd. Uzrokovati i uzrokovati kvar mjenjača. Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH ne snosi odgovornost za kvarove u transmisiji u slučaju pogrešnog odabira RAVENOL specijalne tečnosti za prenos.

 

Property Unit Data Audit
Density at 20°C kg/m³ 835,0 EN ISO 12185
Colour   rot visual
Pourpoint °C -51 DIN ISO 3016