RAVENOL SILIKON SPRAY

700,00 RSD -

Firma: Autokuća ANNUS d.o.o.
Adresa: Vareška br. 18-22, 24000 Subotica
Tel: 0659155367
E-mail: office@ravenol.rs

SKU 1360033-400-05-000 Kategorija

RAVENOL Silikon-Sprey se koristi za podmazivanje, njegu i održavanje gumenih, plastičnih i metalnih površina. Bezbojan, bez ukusa i mirisa proizvod nakon isparavanja rastvarača i potisnog gasa je fiziološki inertan, vodootporan, otporan na zračenje i vremenske uslove.

RAVENOL Silikon-Spray je dokazan mnogo puta za razliku od mnogih proizvoda koji ne sadrže silikon u ekstremnim uvjetima kao što su iznad morske vode, vodene pare, sumpor-dioksida, razrijeđenih kiselina i lužina. Visoka dielektrična čvrstoća i nizak faktor gubitka koji je neovisan o vlažnosti karakteristični su za RAVENOL Silikon-Spray.

RAVENOL Silikon-Spray se koristi na primjer kao maziva u vozilima, motorima i karoseriji, hidroizolacijska sredstva u elektroindustriji i industriji kablova, zahvati u instalaterskoj industriji, sredstva za njegu i konzerviranje u industriji stakla i keramike, deterdženti u industriji brodova i aviona, sredstva za odvajanje u industriji plastike, zaštitna sredstva u mašinstvu, sredstva za završnu obradu u medicini, farmaciji i kozmetici. Ovo su samo neki od primjera svestranosti RAVENOL Silikon-Spraya.

Napomena o primjeni
RAVENOL Silikon-Sprej: Previše hladno uskladištena limenka mora da se dovede na sobnu temperaturu pre upotrebe. Prije upotrebe dobro promućkati. Ravnomjerno naprskati po površinama koje treba tretirati od 20-30 cm i paziti na potpuno vlaženje. Vreme sušenja 30 s na sobnoj temperaturi.

Karakteristike
univerzalna primjena na primjer kao maziva, hidroizolacijska sredstva, sredstva za njegu i konzervansi, sredstva za čišćenje, sredstva za odvajanje, sredstva, sredstva za završnu obradu
pouzdano podmazivanje gumenih, plastičnih i metalnih površina
veoma stabilan na vremenske uslove
vodootporan, otporan na zračenje, otporan na vremenske uvjete
u ekstremnim uvjetima kao što su morska voda, para, razrijeđene kiseline i baze koje se koriste
visoka dielektrična čvrstoća i nizak faktor gubitka

PREUZMI PDF

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button