Sve O Nastanku Brenda Ravenol

Ravenol je zaštitni znak kompanije Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH. Njihovi proizvodi, poput ulja Ravenol, se razvijaju sa posebnom pažnjom i na taj način dostižu visoke zahteve uticajnih proizvođača automobila. Pažnja je prisutna od proizvodnje do distribucije i kvalitet proizvoda je zagarantovan.

Ravenol je jedan od dinamičnih i sposobnih brendova za proizvodnju premium lubrikanata u autoindustriji. Klijentima se nudi visoki spektar lubrikanata i proizvoda za čišćenje naslaga prljavština i masti na delovima automobila i drugih vozila. Širok spektar Ravenol proizvoda podrazumeva i ulja za automobile, ulja za oldtimer-e, ulja za traktore, ulja za kamione, industrijska ulja, marinska ulja, ulja za hidrauliku, ulja za automatske menjače, ulja za manuelne menjače, ulja za automatske menjače, maziva, antifrizi i 2-takt. i 4-takt. ulja. Sve ove proizvode možete pronaći na ovom linku.

Karijera duga preko 70 godina je jedan od govornika u ime integriteta brenda Ravenol. 

Istorija brenda Ravenol

Ravenol kao brend je zvanično registrovan 1954. godine. Brend je dobio na značaju šezdesetih godina dvadesetog veka kada se kompanija modernizovala i proširila. Pre tog perioda, paleta proizvoda je podrazumevala ulja za monogradne motore i različita tehnička sredstva za čišććenje, koja su se distribuirala direktno i putem regionalnih trgovačkih lanaca. Desetak godina kasnije, kompanija obuhvata višegradna motorna i transmisiona ulja, masti, sredstva za hlađenje i drugo.

Pogledajte video o istoriji Ravenol brenda.

Jednostavnije rečeno, u početku su se bazirali na jednostavnim vrstama ulja, a kasnije su napravili složene formule i tako još više nagasili kvalitet i postavljanje standarda.

Kada je jednom dostigao standard, Ravenol se trudi da zadrži i unapredi isti. U prilog tome ide i činjenica da se Ravenol proizvodi konstantno testiraju u laboratorijama koje poseduju najmoderniju opremu današnjice. Različite vrste provere kvaliteta, sistemi nadzora kroz proizvodne procese i unutrašnji sistem provere sirovina su samo neki od načina kojima se održava kvalitet.

Na ovaj način, odnosno kroz očuvanje kvaliteta, Ravenol zadržava poverenje svojih kupaca i korisnika. 

Ravenol danas

Kopmanija Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH razvija, proizvodi i prodaje lubrikante odnosno visokokvalitetna ulja koja prate tehnologiju, ekonomiju i ekologiju. Ovo nemačko preduzeće ima zavidnu reputaciju kako u Nemačkoj, tako i na internacionalnim tržištima. U prilog kvalitetu dodaje činjenica da je Ravenol 2020. godine akreditovan prema DIN EN ISO / IEC 17025:2018 standardu.

Danas, mnoge kompanije koje se bave nekom vrstom inžinjeringa, rudarstvom, proizvodnjom čelika, transportom ili sličnim zanimanjima se oslanjaju na Ravenol ulja. Dostupnost ovih proizvoda je sada moguća u preko 80 država sveta. 

Mik Šumaher, jedan od najpoznatijih takmičara u trkama motornih vozila, i Ravenol su partneri od avgusta 2017. godine. Jedan od najtalentovanijih nemačkih juniorskih trkača tokom svake vožnje nosi kacigu sa Ravenol logom. Nije slučajnost da ovako ozbiljan takmičar bira baš Ravenol za svog partnera tokom trke.

Šta vi birate za vaše vozilo? 

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button