RAVENOL ĆE POSTATI NOVI PARTNER MAZIVA U NÜRBURGRING LANGSTRECKEN-SERIE

Nürburgring Langstrecken-Serie započet će 2024. godine s novim partnerom za maziva.  RAVENOL logotip koji je široko poznat u moto sportu, u budućnosti će biti predstavljen na transparentima, pobednicima’ i pozadine za intervju kao i na startnim brojevima svih vozila u popularnoj seriji izdržljivosti. Ugovor između VLN-a, organizacije koja stoji iza tradicionalnog prvenstva Nordschleife i kompanije East Westphalian osnovana je dugoročno.

„Ponosni smo što imamo partnera poput RAVENOL na našoj strani u budućnosti. Pre svega, dugoročna priroda ugovora daje nam planiranje sigurnosti za budućnost „, kaže Mike Jäger, generalni direktor VLN-a. „Dugo uspostavljena kompanija iz Severne Rajne-Vestfalije ide u punom gasu u moto sportu od 2004. godine – a od sada i u Nürburgring Langstrecken-Serie. Radujem se dobroj saradnji.“

Za RAVENOL, novo partnerstvo s NLS-om nije samo marketinška aktivnost, već i logična posledica. U poslednjih nekoliko godina impresivan broj timova pokazao je u Nürburgringu da RAVENOL proizvodi su u stanju savladati vrhunski test izdržljivosti na najtežoj trkačkoj stazi.

„Oduševljeni smo što smo službeni partner za maziva Nürburgring Langstrecken-Serie. Serija ima vrlo visok međunarodni položaj i stoga također uživa veliko priznanje među našom svetskom mrežom kupaca „, objašnjava Martin Huning, direktor RAVENOL Motorsport. „Imamo dugogodišnje partnerstvo s Nürburgring-om i s mnogim timovima koji se takmiče u NLS-u i stoga su takođe dobavljač u Nürburgring Langstrecken-Serie. Radujem se partnerstvu i uzbudljivim utrkama.“ Nürburgring Langstrecken-Serie započinje 2024. godine sa RAVENOL kao mazivov partner.

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button