BEZ PROBLEMA RADI – RAVENOL JE NOVI PARTNER DTM-A

  • Proizvođač maziva i DTM udružuju snage
  • Proširenje sveobuhvatnog, dugoročnog partnerstva s ADAC-om
  • RAVENOL ADAC GT Masters Talk ponovo je u zraku ove godine

Minhen. DTM je ušao u još jednu obećavajuću saradnju. RAVENOL službeni je  partner za maziva popularne trkačke serije, kao i Prototype Cup Germany i DTM Classic. Kompanija iz Wertera u Severnoj Rajni-Vestfaliji takođe nastavlja svoju dugoročnu i uspešnu saradnju s ADAC GT Masters, ADAC GT4 Njemačka i ADAC XC Cup. Sjajne vesti za sve fanove moto sporta: popularna talk show “ PS na Air – The RAVENOL ADAC GT Masters Talk ” ove godine ponovo živi.

< b > RAVENOL < / b > je službeni partner maziva DTM-a

“ GT utrke su za nas važno polje aktivnosti. Zadovoljstvo nam je što u budućnosti radimo s DTM-om kao vodećim brodom i možemo predstaviti naše proizvode na ovoj platformi visoke klase. Istovremeno, nastavljamo podržavati razne ADAC serije sa našim mazivima visokih performansi. Naš zajednički cilj je pokazati maksimalne performanse s posebnim naglaskom na održivost, ” kaže Martin Huning, direktor Motorsport-a RAVENOL.

< b > RAVENOL < / b > snažan je partner Prototip kupa Njemačka
RAVENOL snažan je partner Prototype Cupa Nemačka

RAVENOL globalno je poznat po izvrsnim proizvodima i već decenijama uspešno je uključen u moto-sport. Saradnja s DTM-om pruža obe strane nove mogućnosti i perspektive. Radujemo se dugom i produktivnom partnerstvu, ” kaže Thomas Voss, direktor ADAC Motorsport-a.

The DTM field and championship leader are presented by <b>RAVENOL</b>

DTM teren i lider prvenstva predstavljaju RAVENOL

Ove sezone RAVENOL predstavlja polje u DTM i svim ADAC serijama podrške. RAVENOL logopisi će biti vidljivi u različitim ADAC trkaćim serijama, uključujući na ceremoniji predstavljanja i na trkaćim automobilima. Kompanija se aktivno bavi motosportom od 2004. godine, od kada je pouzdana podrška elitnom i masovnom sportu. Mnogi timovi veruju u izvanredne performanse koje nude RAVENOL proizvodi.

The successful cooperation with <b>RAVENOL</b> also continues in ADAC GT4 Germany
Uspešna saradnja sa RAVENOL nastavlja se i u ADAC GT4 Nemačka
The <b>RAVENOL</b> ADAC GT Masters Talk with Patrick Simon is on air again this year
RAVENOL ADAC GT Masters Talk sa Patrickom Simonom ponovo live ove godine

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button