BEZ PROBLEMA RADI – RAVENOL JE NOVI PARTNER DTM-A

  • Proizvođač maziva i DTM udružuju snage
  • Proširenje sveobuhvatnog, dugoročnog partnerstva s ADAC-om
  • RAVENOL ADAC GT Masters Talk ponovo je u zraku ove godine

Minhen. DTM je ušao u još jednu obećavajuću saradnju. RAVENOL službeni je  partner za maziva popularne trkačke serije, kao i Prototype Cup Germany i DTM Classic. Kompanija iz Wertera u Severnoj Rajni-Vestfaliji takođe nastavlja svoju dugoročnu i uspešnu saradnju s ADAC GT Masters, ADAC GT4 Njemačka i ADAC XC Cup. Sjajne vesti za sve fanove moto sporta: popularna talk show “ PS na Air – The RAVENOL ADAC GT Masters Talk ” ove godine ponovo živi.

< b > RAVENOL < / b > je službeni partner maziva DTM-a

“ GT utrke su za nas važno polje aktivnosti. Zadovoljstvo nam je što u budućnosti radimo s DTM-om kao vodećim brodom i možemo predstaviti naše proizvode na ovoj platformi visoke klase. Istovremeno, nastavljamo podržavati razne ADAC serije sa našim mazivima visokih performansi. Naš zajednički cilj je pokazati maksimalne performanse s posebnim naglaskom na održivost, ” kaže Martin Huning, direktor Motorsport-a RAVENOL.

< b > RAVENOL < / b > snažan je partner Prototip kupa Njemačka
RAVENOL snažan je partner Prototype Cupa Nemačka

RAVENOL globalno je poznat po izvrsnim proizvodima i već decenijama uspešno je uključen u moto-sport. Saradnja s DTM-om pruža obe strane nove mogućnosti i perspektive. Radujemo se dugom i produktivnom partnerstvu, ” kaže Thomas Voss, direktor ADAC Motorsport-a.

The DTM field and championship leader are presented by <b>RAVENOL</b>

DTM teren i lider prvenstva predstavljaju RAVENOL

Ove sezone RAVENOL predstavlja polje u DTM i svim ADAC serijama podrške. RAVENOL logopisi će biti vidljivi u različitim ADAC trkaćim serijama, uključujući na ceremoniji predstavljanja i na trkaćim automobilima. Kompanija se aktivno bavi motosportom od 2004. godine, od kada je pouzdana podrška elitnom i masovnom sportu. Mnogi timovi veruju u izvanredne performanse koje nude RAVENOL proizvodi.

The successful cooperation with <b>RAVENOL</b> also continues in ADAC GT4 Germany
Uspešna saradnja sa RAVENOL nastavlja se i u ADAC GT4 Nemačka
The <b>RAVENOL</b> ADAC GT Masters Talk with Patrick Simon is on air again this year
RAVENOL ADAC GT Masters Talk sa Patrickom Simonom ponovo live ove godine

Оставите коментар

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button