Nikola Miljković – Aplauzi šampionu za 13 pehara i rekorde !

To se još nikada nije dogodilo u istoriji automobilskog sporta SRBIJE. Beogradski automobilista NIKOLA MILJKOVIĆ, koji je pre nepuna dva meseca napunio tek 21. godinu, sjajno je okončao ciklus od OSAM trka u ŠAMPIONATU EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA, POBEDIO je 4 puta, DRUGI je bio 3 puta i TREĆI jednom. Tako briljantan učinak predstavlja svojevrstan rekord SRBIJE i teško da će ga neki naš vozač skoro dostići.

Pri tom je NIKOLA MILJKOVIĆ oborio nekoliko rekorda brzine na poznatim stazama a za TRI MESECA, prevalio po putevima EVROPE preko 22.000 kilometara.Svuda je nosio zastavu SRBIJE, stekao puno fanova širom starog kontinenta a u BEOGRAD je već doneo čak TRINAEST PEHARA.

Kada je ovim podacima otvorena konferencija za medije, u AUTO MOTO SAVEZU SRBIJE, u Beogradu, razlegao se snažan aplauz velikog broja prisutnih, upućen momku koji se već 11 godina bavi kartingom i auto sportom i koji pored PET OSVOJENIH DRŽAVNIH TITULA, hrabro napreduje ka vrhu Evrope.

NIKOLA MILJKOVIĆ je punih pola sata pružao odgovore na mnoga pitanja i najavio da će kao i do sada učiniti sve da na ČETIRI preostale trke, u neizvesnom i uzbudljivom finišu ŠAMPIONATA EVROPE NA BRDSKIM STAZAMA, postigne maksimalne rezultate. Autor teksta Đorđe Đenić www.mojsvetbrzine.rs

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button