Ravenol Atf Type Z1 Fluid

1800,00 RSD -

Pakovanje: 1L
Odobrenja: Honda 08266-99904 Honda 08266-99907 Honda 08200-9005
Firma: Autokuća ANNUS d.o.o.
Adresa: Vareška br. 18-22, 24000 Subotica
Tel: 0659155367
E-mail: office@ravenol.rs

SKU 1211109-001-01-999 Kategorija

RAVENOL ATF Type Z1 Fluid je sintetički ATF (fluid za automatski menjač) zasnovan na visokokvalitetnim hidrokrek uljima sa posebnim dodacima i inhibicijom koji garantuju savršenu funkciju automatskog menjača.

RAVENOL ATF Type Z1 Fluid je ATF (tekućina za automatski mjenjač) najnovije generacije za sve Hondine 4- i 5-taktne mjenjače. Garantuje u bilo kojem načinu maksimalnu zaštitu od trošenja.

RAVENOL ATF Tip Z1 Tečnost je crvene boje.
Napomene o primjeni

RAVENOL ATF Type Z1 Fluid razvijen je za upotrebu u automatskim mjenjačima, posebno za Hondu (BMXA, SLXA, SPCA, BDRA, SMLA, SDMA, MZHA, MZJA, MKZA, GPPA, BAYA, MAYA, SMMA u.a.).

Održavanje-punjenje u normalnim radnim uslovima.
Karakteristike

RAVENOL ATF Type Z1 Fluid nudi:

Vrlo dobra sposobnost podmazivanja čak i pri niskim temperaturama zimi
Visok, stabilan indeks viskoznosti
Vrlo dobra oksidaciona stabilnost
Zaštita od korozije i stvaranja pjene
Dobro uravnotežen koeficijent trenja
Visoka toplotna i oksidativna stabilnost
Izvrsni rashladni kapacitet.

RAVENOL specijalna tečnost za prenos poseban je razvoj za specijalne zupčanike i ne može se odabrati na osnovu tehničkih parametara (viskoznost itd.). Stoga je donesena odluka da se ne daju tehnički podaci. Napomena: RAVENOL posebna tečnost za menjač primenjuje se isključivo pod originalnim brojem, kako je navedeno u informacijama o proizvodu. Niste sigurni u ispravnu tečnost za menjač, ​​možete pitati svoju garažu ili prodavca automobila u vezi sa originalnim tipom i brojem OEM opreme ili se obratiti našim savetnicima. Mora biti naveden VIN kod (identifikacijski broj vozila) vašeg vozila. Pogrešna primjena RAVENOL specijalne tečnosti za prenos može dovesti do neispravnosti problema sa prebacivanjem mjenjača, povećane potrošnje goriva, neželjenog ponašanja kod klizanja, itd. Uzrokovati i uzrokovati kvar mjenjača. Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH ne snosi odgovornost za kvarove u transmisiji u slučaju pogrešnog odabira RAVENOL specijalne tečnosti za prenos.

 

Property Unit Data Audit
Density at 20°C kg/m³ 838,0 EN ISO 12185
Colour rot visual
Pourpoint °C -54 DIN ISO 3016
Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button