Ravenol Ulja Za Brodske I Vanbrodske Motore

Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH je vodeći proizvođač marinskih ulja i maziva, i zvanični snabdevač dobro poznatog Maltese proizvođača, Chaudron. RAVENOL je dugogodišnji partner Team Germany Motorsport koji se takmiči—između ostalog—na vrhuncu pomorskih motornih trka (F1 H2O UIM Svetsko prvenstvo). Takav brod ubrzava brže od većine bolida Formule 1. Ovim brodovima treba samo četiri sekunde da ubrzaju od 0 do 160 km/h. Ova izvedba predstavlja ogroman napor za motor. Međutim, zahvaljujući motornom ulju RAVENOL koje je konstruisano na bazi posebnih estera i poliizobutilena, čak i u ovim uslovima može se osigurati savršeno podmazivanje kao i dodatna zaštita od habanja posebnim aditivima s malo pepela. RAVENOL Outboard Oil, koristeći specijalno odabrana bazna ulja i aditiva, je formulisan posebno za pomorsku upotrebu i poboljšava kvalitet i pouzdanost mnogih vanbrodskih motora.

Пусти видео запис

Bliska saradnja sa tim Nemačka Racing omogućava RAVENOL testiranje proizvoda pod najekstremnijim uslovima tokom trke, i za proizvodnju maziva koja daleko prevazilaze najnovije zahteve savremene brodskih motora 

Naši visokokvalitetni proizvodi su „Made in Germany“ i proizvedeni su od strane naših motivisanih i kvalifikovanih zaposlenih u skladu sa smernicama našeg integriranog sistema upravljanja kvalitetom. 

Međunarodni priznat sistem upravljanja kvalitetom u srcu naše kompanije osigurava da je kvalitet naših proizvoda dosledno visokog standarda. Zahvaljujući našoj sertifikaciji u skladu sa IATF 16949, u mogućnosti smo zadovoljiti najviše zahteve . Ovo takođe uključuje našu sertifikaciju u skladu sa DIN EN ISO 9001. Poseban značaj se primenjuje na dokumentaciju, orijentisanih procesa i naših odnosa sa dobavljačima. Naša sertifikacija u skladu sa DIN EN ISO 14001 potvrdjuje da ispunjavamo zahteve sigurnog, zdravstvenog orijentisanog i radnog okruženja usmerenog na performanse, i da smo svesni zaštite životne sredine. Kvalitet naše testne laboratorije redovno se proverava i potvrđuje, što dokazuje naša akreditacija u skladu sa DIN EN ISO / IEC 17025.

Naše smernice za kvalitet su osnovna komponenta naše korporativne filozofije, koja je dopunjena RAVENOLom Održivost / Kodeks ponašanja.

Međunarodna saglasnost vodećih OEM-ova (Original Ekuipment Manufacturer) potvrđuje visok kvalitet proizvoda RAVENOL.

OEM odobrenja za RAVENOL:
RAVENOL proizvodi nose odobrenje mnogih svetskih proizvođača motora, kao što su Daimler, Chrisler, VV, BMV, Porsche, MAN, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steir Motors, Cummins, kao i mnogi drugi. Naši proizvodi su takođe navedeni u API (American Petroleum Institute) i NMMA (National Marine Manufacturers Association), a RAVENOL proizvodi su takođe prisutni na godišnjoj listi koju je proizvela DEKRA. U motociklistima, naše ulja Racing kartona nose potpunu sertifikaciju i odobrenje od upravnog tijela, FIA-CIK.

Пусти видео запис

Svi RAVENOL proizvodi poseduju potrebna odobrenja, sertifikate i bezbednosne liste, koje našim kupcima dostavljamo na njihov zahtev.

 

 

Корпа
Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button